zoeken

Werkvoorkeur & Zelfontwikkeling

Werkvoorkeuren spelen een grote rol op de werkvloer. Een jurist heeft vaak voorkeur om informatie in tekst te ontvangen heel anders dan de creatief directeur die het liefst alles in beeld zou willen vatten. 

Wat zijn jouw talenten, hoe werk je samen, hoe haal je meer uit je eigen werkvoorkeuren en in welk team pas je goed? Je werkvoorkeuren worden meetbaar gemaakt door het doen van een uitgebreid MILS onderzoek. Daarbij krijg je handige tips, meer inzicht in je werkvoorkeuren en kennis over hoe je dit alles praktisch kunt toepassen in je werksituatie. 

 Je werkvoorkeur speelt een belangrijke rol bij de manier waarop je met informatie omgaat en hoe je effectief communiceert. Want hoe kan het toch dat, als je die ene collega mailt, je altijd weer extra uitleg moet geven? Waarom wist je collega al van de nieuwe plannen terwijl deze voor jou nog compleet onduidelijk waren? Ook in een team is je werkvoorkeur dus belangrijker dan je denkt.

Als je zelf goed weet wat jouw eigen werkvoorkeuren zijn, of waar je van nature juist minder voor kiest, krijg je inzichten waar je elke dag profijt van hebt. Door de praktische toepasbaarheid van de tips die je krijgt van jouw MILS coach leer je meer uit jezelf te halen en je kwaliteiten beter in te zetten. Dit komt de effectiviteit en productiviteit van jezelf en de organisatie ten goede.

Ontdek welke werkvoorkeuren je zelf hebt, waar je talenten liggen en hoe deze passen binnen de organisatie waar je werkt.

Ontdek welke werkvoorkeuren je zelf hebt, waar je talenten liggen en hoe dat past binnen de organisatie waar je werkt

Werkvoorkeur individueel

Hoe werkt MILS

Een MILS onderzoek is een eenvoudige, betaalbare en objectieve manier om inzicht te krijgen in de werking van je brein, hoe het met informatie omgaat. MILS is geschikt voor alle werkomgevingen, of je nu hands-on operationeel werkt, als manager of juist waar beleid wordt gemaakt. Waar je ook werkt, in welke branche, bij welk bedrijf of organisatie dan ook.

Inzicht in je werkvoorkeuren is ideaal om je eigen werkwijze en effectiviteit te verbeteren. Na het onderzoek krijg je meteen inzicht in je werkvoorkeuren en valkuilen. Moet jij meer bewegen dan gemiddeld, heb je veel behoefte aan structuur of luister je liever dan dat je leest? Je brein werkt op jouw eigen unieke manier. Wij helpen je je werkvoorkeuren beter in te zetten in de dagelijkse praktijk. 

Inzicht in je werkvoorkeur is essentieel in de communicatie met anderen. Je herkent werkvoorkeuren van anderen sneller, waardoor je beter op hen kunt inspelen. Ook kun je duidelijker aangeven waarom je graag op een bepaalde manier werkt, wat zorgt voor meer onderling begrip. De tips die je meekrijgt, maken een groot verschil en zijn specifiek voor jou.

Voor elk vakgebied zijn er voordelen op te noemen voor bepaalde werkvoorkeuren. Zo zal de beleidsmedewerker tijdens het leren voordeel hebben van een vermogen om goed om te gaan met tekst; een floormanager wordt zich er bijvoorbeeld van bewust dat bewegen zijn communicatieve vaardigheden kan ondersteunen. Met een MILS onderzoek leer je jouw eigen voorkeuren kennen, maar krijg je ook praktische tips over hoe je kwaliteiten beter uit de verf kunnen komen.

Het MILS onderzoek verdient zich snel terug. Als je beter begrepen wordt en je informatie aan anderen op een passende manier kunt aanbieden komt dat de effectiviteit van de samenwerking en onderlinge communicatie ten goede. Ruis verdwijnt en er blijft tijd over voor andere zaken.

Een individueel MILS onderzoek is er al vanaf € 495,- ex. BTW inclusief nabespreking met een gecertificeerd MILS coach. 

Voor een workshop op maat bij je team of organisatie, neem contact met ons op voor een offerte op maat.