zoeken

Over MILS for Business

Het Meer Inzicht in LeerStrategieën (MILS) onderzoek bestaat al meer dan 25 jaar en komt voort uit onderzoek naar de leerstrategieën van volwassenen. Vanaf 2012 werd het MILS onderzoek vanuit een zelfstandig opererend bedrijf in Leidschendam voortgezet, Bureau van Bodegom.

Recentelijk werd het MILS onderzoek verbreed  naar werkvoorkeuren met het doel medewerkers zich bewust te laten worden van de verschillende werkvoorkeuren van zichzelf en van collega’s. Door rekening te houden met de manier waarop medewerkers informatie verwerken en bijvoorbeeld de mate van structuur, beweging en samenwerking aan te passen aan het individu, wordt de communicatie op de werkvloer significant verbeterd. Bovendien kan zo het opleidingsbudget van de organisatie effectiever worden gebruikt.

MILS for Business

Potlood oranje

MILS for Business is onderdeel
van Bureau van Bodegom

Het MILS Onderzoek

MILS for Business is onderdeel van Bureau van Bodegom, opgericht door Marjolein van Bodegom. Zij is Cognitief Psycholoog en heeft zich gespecialiseerd in effectieve en efficiënte informatieverwerking door het brein. Marjolein is promovendus bij de Universiteit Maastricht en voert wetenschappelijk onderzoek uit naar de validiteit en de betrouwbaarheid van het MILS onderzoek.

Verder heeft zij 13 jaar ervaring als Senior Change Management Consultant voor de top 500 bedrijven in Nederland, werkte zij 3 jaar internationaal als project officer bij het ICT onderzoeksprogramma van de Europese Commissie en was zij adjunct directeur bij Taleninstituut Eurolinguist.

Het MILS onderzoek wordt bij vele vakgebieden ingezet, van onderwijs tot overheid, van scale-ups tot grote internationale bedrijven. Ervaren HR adviseurs en HR business partners zetten MILS in als instrument om teams te versterken en het opleidingsbudget beter te besteden.

Voor leerlingen en studenten is er het leervoorkeur onderzoek, voor bedrijven is er MILS for Business. Ook in OR trainingen zie je steeds vaker de MILS methodiek opduiken, vanwege de toepasbaarheid voor vakoverstijgende teams.   

Het MILS coach team

Het MILS onderzoek is beschikbaar in 4 talen (Nederlands, Engels, Duits en Russisch) en het wordt uitgevoerd door een enthousiast team van meer dan 75 MILS coaches in heel Nederland. De MILS coaches hebben minimaal een HBO diploma zij hebben een zeer diverse achtergrond zoals HR, onderwijs of Rechten, waardoor zij zich ook uitstekend op specifieke doelgroepen kunnen richten.

Vind een MILS Coach

Gecertificeerde MILS for Business coaches zijn specifiek opgeleid om het MILS onderzoek uit te voeren bij medewerkers van organisaties en MILS in te zetten om bijvoorbeeld de communicatie binnen teams te verbeteren.

Je kunt op deze website dan ook coaches vinden voor een 1 – op – 1 sessie op deze website. of om één team te begeleiden.

Heb je een groter project voor ogen met MILS? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bekijk het overzicht van MILS coaches en de verschillende branches waar ze actief in zijn.